Show MenuHide Menu

Astrid

 

 

Ik, Astrid kan u dankzij mijn ervaring en kennis ondersteunen in uw genezingsproces. Een persoonlijke benadering en open gesprekken staan centraal. Een genezing of regeneratie proces wordt een heel stuk korter zodra u uw kernproblemen holistisch aanpakt.

In in 2009 ben ik afgestudeerd in de natuurgeneeskunde.
1 jaar voor het afstuderen van deze 5 jarige HBO studie, startte ik de hogere scholing op het gebied van bioresonantie.
Na de 3 jarige praktijk opleiding bioresonantietherapie heb ik ervaring opgedaan door wetenschappelijk bioresonantie onderzoek te doen naar meetwaarden bij cliënten met een hooggevoeligheidssyndroom (HSP). Ik heb mij gespecialiseerd in massagetherapie, natuurlijke gezondheidsvoeding en bewustzijnscoaching.
Inmiddels kunt u bij mij terecht voor deskundig advies op het gebied van chronische-, stress en hooggevoeligheidsklachten waaronder spijsverteringsklachten, huidklachten, overgewicht, allergieën, hormonale klachten en PMS.

Mijn lieve oma was een groot voorbeeld voor mij: zij deed reiki en yoga tot ze 96 jaar oud was.
Zij hield een hele pure voedingswijze erop na en studeerde de natuurlijke gezondheidsleer tot ze overleed.
Mijn opa was vrouwenarts (gynaecoloog).
Zelf wil ik alles ervaren, bijvoorbeeld dat een behandeling echt werkt en ook snappen waarom het werkt. Ik gebruik daarnaast mijn neus, gevoel, zicht en gehoor. En voel en luister zonder dat ik probeer te oordelen.

Bij mij kunt u zichzelf zijn. Als natuurgeneeskundige en ervaringsdeskundige sta ik garant voor een behandeling die effectief is en persoonlijk op u afgestemd is.

 

Geef een reactie