Show MenuHide Menu

De Empathische Front Officer

Speciaal voor de empathische medewerker @ the front office : Individuele trainingen on the job en trainingen voor groepen bij bedrijven. Als empathische gastvrouw heb ik nu 21 jaar ervaring bij verschillende zakelijke bedrijven waarin ik mijn kracht kon inzetten. Het bleek dat bijna al mijn collega’s paste in het volgende beeld :

“De vrouw die de kar trekt, open sociaal en altijd in voor een extra dienst om iemand uit de brand te helpen. Vaak al burn-out geweest of staat op het puntje er een te krijgen. ” Mijn collega’s hebben mij telkens opnieuw verteld dat zij zo rustig van mij worden als ik aanwezig ben. Dat kunnen jullie zelf ook! Zo ben ik deze trainingen gaan ontwikkelen.

Krijg meer energie uit jouw dag en maximaliseer jouw efficiëntie!

Neem contact op voor meer informatie via deze website.