Amazoniet olie bij een koortslip?

Amazoniet olie bij een koortslip?

Laatst kwam ik weer tot een enorme ontdekking toen iemand een koortslip had! Als je de amazoniet een paar uurtjes in calendula of een andere pure olie laat liggen, activeert de amazoniet de olie. In dit geval kwam de koortslip niet tot infectie! Na het insmeren van de lip tot een keer of 3 is de koortslip zomaar weggegaan. Wie dit wel eens heeft zal wel verrast zijn dat een edelsteen zelfs zou kunnen helpen tegen een vreselijke en bijna onmogelijk af te wenden kwaal als een koortslip. Hier dus nog wat meer info over deze geweldige edelsteen. En als je er een wilt laten natesten dan zie ik je graag op de praktijk :-).

* Amazoniet werkt sterk in op de huid. Deze steen verhelpt praktisch alle klachten aan huid en haar, zoals acnépukkeltjeshaaruitvaljeukschilferige huid en lippenpsoriasisschimmelinfecties en zwemmerseczeem. Amazoniet-olie werkt zeer goed bij herpes simplex oftewel koortslip.
* Amazoniet heeft een sterk effect op de zenuwen en de zenuwwerking. Het brengt de linker en de rechter hersenhelft in balans, heft blokkades in het zenuwstelsel op, en helpt bij hersenaandoeningen. Het heelt klachten van het vegetatieve (niet-willekeurige) zenuwstelsel. Dit zenuwstelsel regelt diverse lichaamsfuncties waarover we geen directe controle hebben. Denk hierbij aan ademhaling, hartritme, spijsvertering.
* Amazoniet werkt in op de hormoonhuishouding, vooral op de werking van de hypofyse en de thymus. Daardoor wordt het immuunsysteem ondersteund en verbeterd.
* Door zijn helende werking op de hormoonhuishouding werkt amazoniet ook in op alle inwendige organen. Het reguleert stofwisselingsstoornissen (lever), heeft een ontspannende werking en vermindert menstruatiekramp. Bij een bevalling heeft de moeder baat bij amazoniet omdat deze zorgt voor het verstrijken van de baarmoedermond.
* Amazoniet verlicht en heelt artrose en chronische reuma.
* Amazoniet stimuleert de werking van het hart, verbetert de kwaliteit van het bloed, verbetert de doorstroming van bloed en lymfe, en regenereert slagaders en aders. De steen helpt ook bij hartklachten veroorzaakt door sterke emoties, zoals rouw en verdriet.
* Amazoniet is goed bij osteoporosetandbederfcalciumgebrek en calciumafzettingen. Het mineraal heelt de stofwisselingsgebreken die deze klachten veroorzaken.
* Amazoniet op je voorhoofd kan helpen bij sterke, chronische en migraineachtige hoofdpijn in de hele schedel, en bij migraine veroorzaakt door spanning.
* Amazoniet is een wondermiddel bij kinderziektes zoals mazelen en pokken.
* Een amazoniet onder je hoofdkussen bevordert een diepe en ontspannen slaap. Problemen met inslapen en doorslapen worden opgelost.
* Amazoniet is een ideale edelsteen voor mensen en kinderen met het syndroom van Down.

Bron van opsomming: www.semoea.nl

 

Reacties zijn gesloten.