Show MenuHide Menu

Ontspan lichaam èn geest met massage

oktober 15, 2018

De blaadjes vallen weer van de bomen en Nederland is weer vol in actie. Ben jij ook zo druk? Het lijkt het gesprek van de dag.

Een grote oplossing hierin is letterlijk tijd vrij te plannen waarin je niets hoeft te doen. Of in ieder geval iets kunt doen waardoor je je weer kunt ontspannen. Het gaat er namelijk om dat de belastingen niet groter zijn dan de eigen belastbaarheid toelaat.

Daar heb je dus echt verantwoording voor te nemen, zodat je niet jezelf over-stressed. Ook stress lijkt wel alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Helaas is de overload aan input en informatie voor veel mensen nu normaal. Toch betekent dit niet dat onze geest en lichaam dit ook zomaar oplossen. Hier is daadkracht voor nodig, planvaardigheid, grenzen stellen en veel liefde en respect voor jezelf en voor de ander.

De mobiele telefoon, emails en de media zijn is ook een verstoorders van de rust. Wees zelf (weer) de baas en bepaal welke informatie jij wanneer en hoe vaak binnen laat komen. Je telefoon even lekker weg leggen en hem vliegtuigstand te zetten werkt erg rustgevend 😉 .

Lukt het je niet om tijd vrij te maken voor jezelf? Lijkt jouw leven overvol? En vindt je het lastig om jouw eigen grenzen te stellen?

Hierin kan ik jou ondersteunen. Kom langs voor massage therapie. Deze therapie combineer ik met coaching en energetisch bewustzijn. We bespreken de eerste keer jouw situatie in zijn geheel en jouw het doel wat jij wilt behalen. Zo stemmen wij goed op elkaar af vooraf aan de massage.  We werken dan aan jouw geest en lichaam tegelijk. Zo groeit jouw bewustzijn en kan je jouw beter ontspannen.

Allerlei massages zijn mogelijk. Ben je benieuwd? Lees dan vast het verschil tussen de klassieke en de synergene massage. En maak snel een afspraak zodat jij straks weer helemaal relaxed en vol goede moed jouw leven(-sdoel) kunt gaan vervullen!

Klassieke ontspanningsmassage
Een ontspannende therapie bij pijn en stressklachten. Het ondersteunt de ontgifting op verschillende
orgaansystemen als de nieren, de lever, de huid en het spijsverteringsstelsel.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstipatie, een lage weerstand of aan vermoeidheidsklachten.

Synergene massage 
Een zeer speciale massage welke holistisch werkt op de geest en het lichaam.
Het bevordert uw zelfacceptatie en het gevoel dat u heel en vitaal bent! U maakt contact met uw kernkwaliteiten en kunt het heden gemakkelijker omarmen.
Deze massage is heilzaam bij een “burn-out”, stress en psychische klachten.
De synergene massage heeft een helende werking op huidklachten, allergieën en
hormonale klachten.
Tip: lees de cliëntenervaring voor een uitgebreid
verslag van een cliënt over de buitengewoon bijzondere werking van deze massage.