Voetreflex tegen hoofdpijn, spanning, vermoeidheid voor meer vitaliteit!

Voetreflex tegen hoofdpijn, spanning, vermoeidheid voor meer vitaliteit!

voetreflexVoelt u zich gespannen, heeft u hoofdpijn of bent u vermoeid? Voetreflex brengt meer energie en vitaliteit!

Uw hoofdpijn, gewrichtsklachten, huidklachten, hoogevoelige, PMS- en spanningsklachten worden minder of verdwijnen zodra uw lichaam ondersteund wordt door deze helende massage techniek. Neem nu de proef op de som en kom langs in de rustgevende praktijk van Astrid in Amersfoort.

Omdat uw lever, darmen, nieren en afweersysteem worden ondersteund, is uw lichaam beter in staat om toxines te verwijderen. Wist u trouwens dat deze tijd van het jaar waarin wij een nieuw seizoen ingaan,  hèt uitgelezen moment is om te ontgiften? Het lichaam is nu een nieuwe balans aan het opmaken. Daarom is het heel fijn als we haar hier even bij helpen. Dit werkt effectiever op dit moment dan bijvoorbeeld in de winter periode. Slim dus om nu even te tijd t nemen helemaal voor uzelf. Door de ontgifting is de behandeling ook effectief om gemakkelijker gewicht te verliezen. Fijn om te weten met de zomer in aantocht, zodat uw bikini of zwembroek weer mooi staat.

Naast de speciale regenererende voetreflex behandeling krijgt u persoonlijk advies om in uw dagelijkse leven meer te kunnen ontspannen. Hierdoor zullen uw spanningsklachten minder gauw terugkeren en krijgt u meer energie! Het belangrijkste effect is dat u zich beter zult voelen en het dagelijkse leven met veel energie tegemoet kunt.

Met dit kennismakingsaanbod heeft u de kans om tegen een zacht prijsje uw geest en lichaam te verkwikken. Het aanbod van maar € 69.50 (in plaats van€  81.50) voor een vitaliserende voetreflexbehandeling is geldig tot eind mei 2016! U kunt zich aanmelden per email info@astridwormgoor.nl of door te bellen naar 06-25301141.

Reacties zijn gesloten.