Show MenuHide Menu

Bioresonantie

 

 

Om u de beste kwaliteit en zorg te kunnen bieden heb ik een 3 jarige hogere scholing en praktijk ervaring gedaan op het gebied van bioresonantie. Ik deed praktijkonderzoek naar meetwaarden van cliënten met het hooggevoeligheidssyndroom. De beschikking over een bicom2000 –apparaat inclusief het nieuwste hoog geavanceerde aansturingssysteem Multisoft verzekert u van de efficiëntste diagnose en behandelopties.

Bioresonantie diagnose en behandeling activeert uw natuurlijke genezingskracht.
Bioresonantie of wel bio-informatietherapie is een alternatieve geneeskunst die heel geschikt is als preventieve en holistische therapie.

Bicom staat voor Bioresonantie en communicatie.
Deze zeer gevoelige computergestuurde apparatuur is in staat elektromagnetische trillingen in het lichaam te meten.

De achterliggende gedachte dat materie gevormd wordt door elementaire deeltjes, welke zich in een specifiek trillingspatroon bewegen, is de basis van deze manier van werken en behandelen.
Niet alleen vaste materie heeft een specifiek patroon, maar ook chemische en biologische processen worden aangestuurd door bepaalde patronen. Voor ons is dit geheel onzichtbaar, maar we kunnen het wel voelen.

Zo berust ons gehoor ook volledig op overdracht van trillingen, welke via het trommelvlies naar het binnenoor geleid worden en daar vertaald worden in voor ons verstaanbare toonhoogten en geluiden. Ook ons stemgeluid waarmee we communiceren bestaat uit trillingen. Dit vinden we heel duidelijk terug in de muziek.
Met behulp van een stemvork kun je een snaar of je eigen stemgeluid afstemmen op dezelfde golflengte, toonhoogte.
Onze huidige communicatiemiddelen, radio en televisieapparatuur e.d. zijn gebaseerd op het feit dat via straling en frequenties informatie doorgegeven kan worden. Of neem nu verliefdheid: je wordt als een magneet naar elkaar aangetrokken.
Dit kent iedereen wel, het is een voorbeeld van resonantie..

Voor een voorbeeld van resonantie te kunnen zien, check dan dit filmpje 

 

 

Geef een reactie